Vores anlæg bliver løbende udskiftet til bedre produkter, samt opgraderet med nye og tidssvarende instrumenter. Vi bestræber os dog på at holde vores lyd inden for nogle faste rammer. Nemlig de rammer vi er kendt under.

Forstærker anlægget er kraftigt, og kan, med de tilhørende EV. højtalere, og en effektiv baswoofer, spille en større sal op, samt fylde et rum op med lyd selv ved en meget lav volume.

En nyindkøbt avanceret mixer, med tilhørende effekt processorer sørger for at tilpasse lyden til salens akustik.

Vores rack indeholder blandt andet en kvalitets cd afspiller som evt. kan benyttes under spisningen med den tilhørende fjernbetjening.

Vores indbyggede PC indeholder også dejlig rolig dinner musik, der med den specialfremstillede software, kan benyttes under spisningen. PC'en indeholder også pausemusik.

Vi har for nyligt indkøbt et nyt lysanlæg, bestående af 2 teleskop stativer, med en lygtebom med 4 kraftige, farvede spot på hver bom. Det hele bliver styret med en musik og computer styret lys mikser.
Erik benytter Shure mikrofoner, der sammen med den kraftige Dynacord mikser, understøtter hans stemme på den helt rigtige måde.


Lars benytter Ibanez og Fender guitarer, Boss GT-10 guitarcomputer, samt Marshall JCM 900 forstærker. Guitarkabinettet er af mærket "Larshall".......Hjemmebygget.

Tilbage til forsiden