Biografierne er skrevet af Peter Spanggaard, som også har været yderst aktiv Keyboardspiller i Mild Ones.  Desværre forlod Peter ( som alle andre keyboardspillere også har gjort det ) orkesteret for nogle år siden.  HMM. Mon Keyboardspillere er svage, sarte, eller har Erik og jeg bare en evne til at køre keyboardspillere ned psykisk?

Derefter tog vi en hurtig beslutning. Vi ville fortsætte alene. Så jeg gik straks i gang med at indspille den nødvendige baggrundsmusik i mit lille hjemmestudie. Dvs. Jeg har indspillet trommer, keyboards, bas og evt. lidt rytme guitar. Disse indspilninger afvikler vi så fra en computer med tilhørende software som jeg for øvrigt også har lavet. Erik synger til musikken, og jeg spiller guitar til.

Musikken er indspillet professionelt i bedste kvalitet, med kvalitets instrumenter. Musikken bliver løbende opgraderet når udstyret til indspilningerne findes og erhverves.

Mild Ones har eksisteret i 15 år, og i den tidsperiode tid har der været mange forskellige musikere med. En overgang var vi et 5 mands orkester, men så bliver det pludselig meget vanskeligt at finde øve tidspunkter hvor alle er til stede. Erik Schou og jeg selv har dog holdt sammen siden Mild Ones blev dannet.

Her kommer så Peters Biografier :-)

 

Erik Schou:
 

Forsanger og officiel frontfigur.

Er født og opvokset på "Stenbroen". Hylder jævnligt sin Københavnske baggrund via stærkt følelsesbetonede og indlevede fortolkninger af Peter Belli og John Mogensen.

Arbejder til dagligt som portør på Samsø Sygehus, hvor han med sin melodiske nynnen får syge til øjeblikkeligt at henslumre, og raske til at svaje fra side til side ( en adfærd som adskillige hoftepatienter senere har fortrudt bitterligt ).

Erik er mest til country og rock af den blødere slags - ja faktisk al musik, som han kan forestille sig selv stå og croone til. Men ud over navne som Garth Brooks og Elvis Presley, er Eriks største idol nok... Erik selv. Derfor forekommer det helt naturligt for Erik, at han er scenens midtpunkt og dén, som ethvert bifald er rettet mod. Af disse grunde befinder Erik sig i en vedvarende og skånelsesløs strid med Peter om hvor langt fremme og hvor centralt placeret man som orgelist bør være på scenen. En kamp som Erik - dels på grund af sin mangeårige anciennitet, men måske mest som følge af sin ikke ringe størrelse - indtil videre er gået sejrrig ud af.

Afslutningsvist - og apropos størrelse - bør det for en ordens skyld nævnes, at ingen hund på Samsø har så bredde skuldre som Eriks hund.

Erik har selv indspillet Cd'en " A Friend to Me " i Søren Jacobsens studie i Østerby. Den er spækket med gode Country sange, acompanieret af de dygtige musikere fra Backseat. Du kan læse mere om den på Eriks Hjemmeside.

___________

Lars:
 

Guitarist, og praktisk gris.

Den eneste i bandet, der kan prale - og gerne gør det - af at være ægte samsing.

Lars kan bygge og reparere alt med en skruetrækker, lidt gaffatape og en loddekolbe. Har blandt andet selv konstrueret sine effektpedaler. Desværre hviler pedalernes opbygning på så indforståede og avancerede principper, at Lars har brugt de sidste mange års øve aftener med at kravle rundt på gulvet for at finindstille pedalernes mange parametre. Først for nylig fik han endelig lært at indstille pedalerne på under 10 minutter.

Men Lars savnede tilsyneladende manglen på udfordringer, og trods Peter og Eriks skingre klagegråd gik han fluks ud og købte et nyt - og helt uhørt avanceret - pedalsæt.

Så nu starter Lars igen øveaftenerne med at kravle rundt på gulvet.

I det civile liv henslæber Lars sine dagtimer som skovarbejder og svinger en motorsav med samme lethed som vi andre svinger en brødkniv. Som en slags omvendt frynsegode har skovarbejdet givet Lars tinitus, Skulderskade og dårligt øje. Dertil kommer selvfølgelig de mere dagligdags skader som hudafskrabninger, snitsår og diverse forstuvninger. Heldigvis tilhører Lars en sjælden minoritet, der helt nægter at anerkende eksistensen af fysisk smerte.

Lars kan derimod godt presses til at indrømme, at der eksisterer et søvnbehov. Han gider bare ikke tage det særligt alvorligt. Derfor bruger han de fleste af sine nattetimer til at lave softwareprogrammer - og i det hele taget tumle med sin efterhånden hårdtprøvede PC.

Alt i alt er Lars et fredeligt gemyt, hvis musiksmag spænder bredt - lige fra melodiøs pop til den mere rå og uslebne guitarrock. Hælder trods alt nok mest til det sidste.


Lars skriver også selv musik, som han indspiller i sit eget studie - Sneverskov Homestudio. Han har indspillet cd'erne: " Klaphammer - SnowMann - SunRize " og er i fuld gang med at indspille den fjerde cd: " MoonMan ". Du kan læse meget mere om Larss musik på denne hjemmeside.

Tilbage til forsiden